Aquapark

AQUAPARK

Een splinternieuwe avontuurlijke hindernisbaan op het water van 150 l/m met 20 obstakels zoals glijbanen, trampolines, klimmuren, evenwichtsbalken, hangtoestellen, loopwiel en nog veel meer. Alles om groot en klein een aangename, onvergetelijke en plezierige sensatie aan te bieden.

Het parcours is juist achter het architecturaal horeca gebouw op het water en geplaatst op een korte afstand hiervan zodoende men vanop het terras een leuk zicht heeft op het park en van daaruit de bezoekers kan aanmoedigen, observeren en ondersteunen met hun skills.

Veiligheid is dan ook primordiaal en daarvoor is er steeds een herkenbare redder aanwezig alsook een baanbegeleider om de bezoekers de nodige info te verschaffen.

Vanop het terras kijkt men niet alléén naar het aquapark maar heeft men ook een prachtig zicht op de kabelbaan aan de voorkant. Sowieso een ongelofelijke en aangename dag gegarandeerd :-)

Wenst u gewoon van de zon te genieten? Dan kan men naar onze Beach zomerbar (open vanaf 01 juni) gaan op de oever waar u relax van de zon kan genieten en luieren in één van de ligstoelen.

Prijs: 15€/uur inclusief zwemvest en wetsuit. Online boeking via "reserveer nu". Gratis parking. Geen extra toegangsprijs.......

Open in Juni tot begin oktober (zie boekingssite) op woensdag en in het weekend. Zaterdag tot 18u30. In Juli en Augustsus open alle dagen.

 

Link: https://www.youtube.com/watch?v=U1vf7UJGWzo