Bedrijfsuitjes

EEN ACTIEF BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN?

Bent u bezig met het organiseren van een leuk afdelingsuitje, jubileum of gezellig personeelsfeest met wakeboardboarden en/of andere beachsporten? Of bent u misschien ideeën aan het verzamelen voor de personeelsvereniging?

Laat u inspireren en kies een bedrijfsuitje dat perfect bij u en uw personeel past!

Wij bieden u de mogelijkheid om tijdens het organiseren van uw bedrijfsuitje eerst de locatie te komen bekijken, zodat u precies weet of dit uitje bij u past. U kunt altijd bij ons terecht voor een rondleiding om een locatie of een activiteit te bekijken.

Bedrijfsuitje op maat met allerhande sporten (wakeboarden e.a. beachsporten) alsook horeca

 

WakeUp Cable denkt graag met u mee!

Samen met u en onze partners ontwikkelen wij een origineel en actief bedrijfsuitje, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de deelnemers als diverse type sporten/activiteiten. We zorgen ervoor dat iedereen een dag zal beleven waar nog lang over nagepraat zal worden! Dit kan uiteraard gecombineerd worden met een lekkere BBQ of lunch. Aan u te kiezen.

Dinsdag in Juni en September zijn wij zelfs uitsluitend en alléén open voor bedrijven/scholen/events. Uiteraard kan dit ook op andere dagen maar dan eventueel samen met particulieren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een programma op maat. Tijdens een kennismakingsgesprek presenteren wij u de verschillende mogelijkheden voor locaties en activiteiten die wij kunnen verzorgen. 

Vele bedrijven gingen u al voor en ervaarden een prettige en open communicatie bij WakeUp Cable

Stuur een aanvraag via info@wakeupcable.be