UNIT

Kabelbanen

Antwerpen

GRATIS TOEGANG voor iedere bezoeker!

Op onze locatie in Antwerpen tref je de nieuwste en modernste professionele kabelbanen van Belgie aan (2 banen!!!). Een 6.0 Rixen Eco Cable met 6 masten, 9 obstakels en een Sesitec 2.0 kleine baan met een volledig geautomatiseerd systeem van Wakesys om online je tickets te bestellen.

Privéles of leren wakeboarden? Boek één uur op de kleine kabelbaan en men leert u dan wakeboarden, waterstarten, glijstarten, jumpstarten en/of zitstarten à 160€ voor u alléén samen met de BB talkin systeem. Of met 2 personen (groep) à 80€ pp. U wordt klaargestoomd voor de grote kabel. Prijzen per persoon per uur (30 € all in) op de kleine baan zijn voor maximum 4 personen zodoende u allemaal rustig van het wakeboarden kan genieten. U valt? U moet niet terugzwemmen daar de hendel u automatisch komt terughalen en u met een waterstart terug uit het water getrokken wordt.

Boek online via boek/ticket

Bubblesessie? Wakeboarden op de kleine kabel in uw eigen bubbel (familie/kennissen/verjaardagsfeestje, teambuilding of speciaal event). U kan de kleine kabel afhuren voor 160 €/uur met ondersteuning van een ervaren monitor om elke beoefenaar een leuke wakeboardervaring mee te geven. Boeking alléén per mail: info@wakeupcable.be

Deze 2.0 - kleine kabel is voor jong en oud die graag het wakeboarden wensen aan te leren. Langzaam uit het water en snelheid aangepast aan uw persoon. 

Wij hebben 2 soorten wakeboards, beginners en pro wakeboards (Slingshot) waarbij je met de proboards zelfs over de obstakels mag. 

Een schitterend terras op het water met uitzicht over de banen en de skyline van Antwerpen.

onze faciliteiten zoals eten, drinken (binnen en buiten) toiletten, warme douches, lockers en kleedkamers garanderen jou een onbezorgde dag. Ga ook een kijkje nemen op Regatta  Beach  https://www.facebook.com/regattaclubantwerp/. Steeds leuk om rustig te loungen...of te dansen...............

Meer weten over wakeboarden? Zie link: 

https://www.c-and-a.com/be/nl/shop/waterski-wakeboarding